Tweede seizoen Moordvrouw niet in Friesland

Lang is er vergaderd over de vraag of het tweede seizoen van de succesvolle serie Moordvrouw met Wendy van Dijk vervolg moest hebben in Friesland. Te lang, wat RTL betreft. De hoofdsponsor van het programma, Fryslân Marketing, heeft erg lang vergaderd over de vraag of zij door moesten gaan met sponsoren. RTL vond dit te lang duren en heeft daarom zijn eigen plan getrokken. Het volgende seizoen van Moordvrouw zal in ‘t Gooi gefilmd worden.

Wendy van Dijk

Het nieuws is gebracht door Wendy van Dijk zelf in de Metro. ‘Friesland is niet meer de partij (Frsylan Marketing was sponsor) dus hebben we besloten dichter bij huis te draaien. Dat betekent heel wat minder heen en weer gereis. Ja, en we bleven elke keer in een hotelslapen, wat enerzijds gezellig is en goed voor de sfeer, maar aan de andere kant mis je thuis.’

Persoonlijk denk ik erg dat Fryslân Marketing de plank mis heeft geslagen met de serie. In elke aflevering een moord, dat is toch geen reclame voor een provincie? Hoe denk jij daar over?

 

Lees ook:Friesland populairder geworden voor korte vakanties
Lees ook:Omrop Fryslân herhaalt afleveringen Baas Boppe Baas als eerbetoon aan Rense Westra
Lees ook:Fryslân op Instagram, deel 3
Lees ook:Johannes Rypma tweede in The Voice of Holland
Lees ook:Rutger Hauer bemachtigt rol in The last kingdom

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>