Werkzaamheden Drachtsterplein bijna klaar

Het Drachtsterplein in Leeuwarden is de vrees van alle mensen die af moeten rijden. Goed nieuws: de wegwerkzaamheden zijn bijna voorbij. Momenteel wordt er met man en macht gewerkt aan de grote rotonde, die eind deze week klaar moet zijn. De wegwerkers werken in shifts waarbij er 24 uur gewerkt wordt op het plein.

Tot en met het aankomende weekend kunnen automobilisten nog hinder ondervinden van de wegwerkzaamheden. Eerder werden de bestuurder omgeleid, maar dat is niet meer het geval. Aankomend weekend worden het verkeer wel weer omgeleid. Dan wordt er een nieuwe asfaltdeklaag aangebracht met de definitieve belijning.

Lees ook:Weg richting Afsluitdijk dicht wegens grote brand in Harlingen
Lees ook:Weekend van de Wetenschap en Oktobermaand Kindermaand in Natuurmuseum Fryslân
Lees ook:Drachtsterplein wordt veiliger bevonden
Lees ook:Afdeling verloskunde Sionsberg nog dit jaar gesloten
Lees ook:Nieuw Fries Museum trekt in eerste weekend 10.000 bezoekers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>