Bijzonder lammetje geboren op Ameland

Op Ameland is een lammetje geboren met twee gezichten. Het bijzondere lammetje heeft vier ogen, twee neuzen en twee monden. Volgens boer Andries Molenaar is het erg zeldzaam dat een lammetje met een ‘januskop’ geboren wordt. Hij verwacht niet dat het lammetje uit zal groeien tot een schaap, het is goed mogelijk dat het lammetje de dag niet gaat halen. Het lammetje heeft vandaag veel bezoek gehad. Veel buren van de boer hebben even een kijkje genomen bij het bijzondere beestje.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Eise Eisinga Planetarium krijgt bezoek van Koning en Koningin
Lees ook:Genomineerde ‘Beste Buur 2012′ organiseert spontaan loempiafeest
Lees ook:Twee liefdesbrieven voor Boer Auke van Bynt siket Boer(inne)
Lees ook:Overnachten in een wijnvat
Lees ook:Boer Jelle van Omrop Fryslân krijgt één liefdesbrief

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>