Veel belangstelling voor open dag Nationaal Park de Alde Feanen

Nationaal Park de Alde Feanen hield vandaag een open dag. Het bezoekerscentrum met landbouwmuseum was vrij te bezoeken, er waren vaarexcursies te doen en men kon met een gids het park bezoeken. Ook waren er activiteiten voor kinderen, zoals brood bakken boven een vuurtje. In het bezoekerscentrum was een kleine markt ingericht met streekproducten en de bekende Friese kok Reitse Spanninga van Lekker Ite mei Reitse was live aan het koken voor de aanwezigen. Op de open dag waren veel mensen afgekomen, ondanks het slechte weer van vandaag.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Winnaar Grut Frysk Diktee 2015 afkomstig uit Groningen
Lees ook:Omrop Fryslân gaat op zoek naar beste amateurkok van Friesland
Lees ook:Rondleidingen Sonnema Berenburg bezoekerscentrum
Lees ook:‘Dit nooit weer!’ Harde wind maakt nieuwjaarsduik Burum kouder dan verwacht
Lees ook:Nationaal Park Alde Feanen heeft nieuwe voorzitter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>