Optreden Twarres in DWDD niet goed ontvangen

Oei oei oei, werk je zó hard aan je comeback en mag je tijdens De Wereld Draait Door je nieuwe single presenteren, klinkt de opname een tikkeltje vals. Het overkwam Twarres vanavond tijdens de uitzending van het populaire televisieprogramma. Op Twitter waren de commentaren niet van de lucht. De oorzaak kan gezocht worden in zenuwen van de bandleden, aangezien DWDD ook een filmpje op hun website plaatste van het optreden voor aanvang van de show, waarin er gewoon zuiver gezongen werd.

Twarres bestond ooit uit het duo Mirjam Timmer en Johan van der Veen. Zij scoorden in 2001 een nummer 1-hit met het nummer ‘Wêr bisto’, dat zes weken op nummer één bleef staan. Een paar jaar later werkte het duo aan een comeback, maar wegens ziekte van Johan bleef de comeback uit. Ook probeerde Mirjam het nog eens met een andere zanger, maar dat bleek geen leven lang beschoren te zijn.

Mirjam heeft inmiddels wél waardige vervanging gevonden voor Johan, en wel in de muzikale broers Julian en Kristian Dijkstra. Samen werken zij keihard aan een comeback van Twarres. Op 4 november aanstaande organiseren zij een comeback-concert in poppodium Neushoorn in Leeuwarden, onder de naam ‘Wy bin’ Twarres’. Daarna gaan ze touren met de theatertour ‘Hjir bin ik’.

Nieuwsgierig naar het nieuwe Twarres? Bekijk dan onderstaand filmpje, van het optreden vóór aanvang van de show.

Volg Friesland.blog.nl ook op TwitterFacebook en Instagram!

 

Lees ook:Zangeres Twarres maakt duet met Johannes Rypma
Lees ook:C.B.S. de Hoeksteen in Dokkum zoekt directeur door middel van Youtube-filmpje
Lees ook:Programma Kloosterkapel Sibrandahûs 2014-2015
Lees ook:Doutzen Kroes presenteert de Victoria’s Secret Fashion Show op Net 5
Lees ook:Broers en zussen Vaatstra vanmiddag in Need op Freed

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>