Jouster Jessica laat jury Idols huilen

Voor het eerst sinds 2008 is Idols weer op televisie en dat zorgde gisteravond direct voor een aantal spraakmakende tv-momenten. Eén van die spraakmakende momenten was die van de auditie van de 15-jarige Jessica Paczkowska uit Joure. Zij wist met haar auditie – een nummer van Ariana Grande – de jury tot tranen te ontroeren. Het verbaasde dan ook niemand dat zij direct een ‘Ja’ te horen kreeg voor de volgende ronde. Niet alleen het stemgeluid van Jessica en haar vertolking van het nummer zorgden voor een ontroerde jury, maar ook het feit dat zij de eerste kandidaat van de show was die zij echt zagen genieten.

Bekijk de auditie van Jessica hieronder:

Volg Friesland.blog.nl ook op TwitterFacebook en Instagram!

Lees ook:Gerrie van Dijk- Dantuma naar battles ‘The Voice’
Lees ook:Auditie Gerrie Dantuma meer dan 100.000 keer bekeken
Lees ook:Optreden Twarres in DWDD niet goed ontvangen
Lees ook:Sandra van Nieuwland komt naar Poppodium Romein
Lees ook:Bruno Rummler wint Liet 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>