Die Twa op nummer 1 in Fryske Top 100

Duizenden mensen vanuit Friesland maar ook ver daarbuiten hebben de afgelopen weken gestemd voor de Fryske Top 100 die vandaag uitgezonden werd op Omrop Fryslân. Waar vorig jaar Gurbe Douwstra nog op nummer 1 stond met het nummer ‘Cliffs of Moher’ moest hij dit jaar stuivertje wisselen met het popduo Die Twa. Die Twa kwam dit jaar op nummer 1 te staan met het nummer Fûgels. Voor Die Twa een prachtig hoogtepunt van hun afscheidsjaar. Die Twa besloot eerder dit jaar te stoppen als popduo. Onlangs vierden zij hun allerlaatste optreden samen. De nummer 1-notering omschrijven de heren van Die Twa op hun Facebookpagina als volgt: ‘Dit is DE kroan op tolve jier Die Twa! Eltsenien tige tige tank! Champagne!!!’

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook! 

 

Lees ook:Popduo Die Twa bestolen van aanhanger
Lees ook:Elske DeWall haalt eerste top 10-notering
Lees ook:Stopt Sven Kramer met schaatsen? Persconferentie om 12.30 uur
Lees ook:Gerrie Dantuma derde in finale The Voice of Holland
Lees ook:Jelle B brengt single uit met talentvolle zangeres Esther Postma

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>