Friese artiesten maken kerstnummer voor iedereen die werken moet met kerst

Sinterklaas is het land nog niet eens uit of de eerste kerstnummers worden al weer gedraaid op de radio. Hoogste tijd voor een nieuw kerstnummer, moeten dit stel Friese artiesten gedacht hebben. Ze bundelden hun krachten als het ‘Bjusterbaarlik Muzyk Ensemble’ en daar kwam het nummer ‘Wurkje mei Kryst’ uit. In dit nummer steken de artiesten alle mensen die moeten werken met kerst – van kapitein van een reddingsboot tot de geluidsman van het plaatselijke café – een hart onder de riem. Net als hen, ‘moeten’ deze artiesten ook altijd werken met de kerst; zij weten dus als geen ander hoe het is om met kerst niet thuis te zijn.

Aan ‘Wurkje mei Kryst’ deden de volgende artiesten/acts mee: Jelle B, Straight on Stage, The Bounty Hunters, Gaatze Bosma, De Suskes, Solid Ash, Dakkeraf, Koen en Anton, Frerik de Swetser, Nienke de Ruiter, Marjan Giesing en de Zware Jongens.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Gaatze Bosma niet verder in Bloed, Zweet en Tranen
Lees ook:Uittip 17 mei: USA Day in De Westereen
Lees ook:Iris Kroes werkt aan kerst-cd
Lees ook:Jelle B en Rimke (BZV) maken parodie op ‘Parijs’ voor ‘Praat mar Frysk’
Lees ook:Jelle B brengt single uit met talentvolle zangeres Esther Postma

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>