Iris Kroes maakt fietsliedje voor Drentse campagne ‘Op Fietse’

Nieuws uit Drenthe op Friesland.blog.nl! De provincie Drenthe staat dit jaar in het teken van de campagne ‘Op Fietse’, waarmee Drenthe wil laten zien waarom zij dé fietsprovincie zijn van Nederland. Naast dat er een heleboel fietsevenementen worden georganiseerd heeft de campagne negen artiesten gevraagd samen met het Noordpoolorkest een fietsliedje op te nemen. Vandaag worden deze fietsliedjes gepresenteerd tijdens de openingsavond van Festival Op Fietse dat wordt gehouden aan de vooravond van het NK Wielrennen in Emmen. De negen artiesten zijn Sandra van Nieuwland, Tangarine, Babette van Veen, Jan Henk de Groot, Bezik, Pine Needle Miners, Suzanne & Linda Kannegieter, het Noordpoolorkest in samenwerking met Don Diablo en Rick Koekoek en Iris Kroes. Iris Kroes maakte voor de campagne een Nederlandstalig nummer genaamd ‘Bijna met jou’. Het nummer is geschreven door Jan Henk de Groot en Reinout Douma. Je kunt het nummer hieronder beluisteren:

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Fries talent Piet Kroes neemt deel aan The Voice Kids
Lees ook:Iris Kroes wint Gouden Sadel Award
Lees ook:Iris Kroes werkt aan kerst-cd
Lees ook:Geen Jan Smit en Nick & Simon op Sterren Muziekfeest op het Plein in Heerenveen
Lees ook:Album First van Iris Kroes vanaf vandaag verkrijgbaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>