‘Neem me zo’ nieuw single van De Kast

De Kast heeft een nieuwe single. De single ‘Neem me zo’ is één van de eerste singles van het nog te verschijnen album dat De Kast in het najaar van 2015 uit zal brengen bij het label waarmee De Kast in de jaren ’90 erg succesvol is geworden. De single is te downloaden via iTunes.

De Kast viert dit jaar dat zij vijfentwintig jaar bestaan. Om te vieren dat de band al een kwart eeuw bestaat komen zij dit jaar met een jubileumtour die op 3 oktober van start gaat in De Lawei in Drachten. Het nieuwe album van De Kast zal op 2 oktober gelanceerd worden.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:De Kast komt met jubileumtour en nieuw album
Lees ook:Documentaire over 25 jaar De Kast op Omrop Fryslân en NPO2
Lees ook:Album van Johannes Rypma nu te koop
Lees ook:Zangeres Twarres maakt duet met Johannes Rypma
Lees ook:Jelle B brengt single uit met talentvolle zangeres Esther Postma

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>