Gronings-Friese skaband Mr. Wallace treedt deze zomer op in Groot Brittannië

De skaband Mr. Wallace, met roots in zowel Groningen als Friesland, heeft een bijzonder optreden in de agenda staan. Normaliter treedt de band voornamelijk op in het Noorden van Nederland (al stond de band ook geregeld op grote podia elders in Nederland – denk aan De Melkweg in Amsterdam, de Swarte Cross enzovoorts), maar komende zomer zoekt de band het overzees op. Mr. Wallace, met frontvrouw Renske de Boer, staan op 24 juli geprogrammeerd op het Kippertronix Festival in Knighton, Staffordshire.

De vrolijk klinkende band wil graag nog een aantal optredens aan hun trip toevoegen. Tips kunnen doorgegeven worden op hun Facebookpagina. Kijk ook eens op de website van Mr. Wallace. Wil je zelf een optreden van de band meemaken maar is Groot Brittannië je wat te ver van huis? Mr. Wallace staat in ieder geval op Wâldpop in Burgum op 14 mei en op Tryn’s Rock in Gytsjerk op 30 mei.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook! 

Lees ook:Mr Wallace op het Fryskbloed-festival
Lees ook:Elfde plaats voor Brassband De Bazuin Oenkerk op Europese Brassband Kampioenschappen
Lees ook:Stiff Little Fingers komt naar Sneek (enige show in NL)
Lees ook:Gevarieerd programma Simmerdeis in Drachten
Lees ook:Powerfolkband Scrum in Theater de Koornbeurs Franeker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>