Voor wie het gemist heeft: Yuko Yuko bij DWDD

Een trouwe DWDD-kijker ben ik niet bepaald, en zeker de laatste weken heb ik eigenlijk helemaal de tijd niet gehad om naar het programma te kijken. Jammer, want had ik dat wel gedaan anderhalve week geleden, dan had ik kunnen zien dat de band Yuko Yuko (met roots in Ternaard/Dokkum) op mocht treden in het populaire televisieprogramma (6 februari).

Yuko Yuko is de band van de 19-jarige Elias Elgersma uit Ternaard die muziek maakt wat zich laat omschrijven als slackerpop. De band is het laatste jaar enorm in opkomst. De band gooide hun muziek op internet en dat werd om de één of andere reden opgepikt in Mexico. Daarnaast werd de band opgenomen in de 12van3voor12, een lijstje met veelbelovende acts en muzikanten voor het jaar 2015 volgens 3voor12. Ook stond de band op Noorderslag en werden zij alvast vastgelegd voor Welcome to the Village.

Voor wie, net als ik, het optreden van Yuko Yuko in De Wereld Draait Door heeft gemist, hierbij het filmpje:

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

 

Lees ook:Eerste namen voor Welcome to the Village bekend gemaakt
Lees ook:Tweedaags Beachfestival Vlieland Groet goede reden voor dagje uit
Lees ook:Goede redenen om naar het Freeze Festival te gaan
Lees ook:Goed ljipaaiseizoen, al 4932 eieren geraapt
Lees ook:Route oude legervoertuigen 5 mei in Noordoost Friesland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>