Iris Kroes komt in 2016 weer met theatertour

De foto horend bij de vorige theatertour van Iris

Het nieuwe jaar mag dan nog maar pas begonnen zijn, maar Iris Kroes heeft al plannen voor het volgende jaar. Net als in 2014 zal zij in 2016 de theaters in gaan met een eigen theatertour. De vorige theatertour van Iris werd een groot succes. Ze speelde door heel Nederland in verschillende kleine en grotere theaters.

Afgelopen jaar speelde Iris in de decembermaand een aantal ‘Warm Winterfeelings’-concerten in kleinere entourages zoals kerken. Dit jaar zal zij daar een vervolg aan geven, maar trekt ze daar wel meer tijd voor uit en zal er een langere reeks concerten gegeven worden. Ook komt zij dit jaar met een reeks Midsummerfeelings-concerten.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Grote expositie over Friese kerken en natuur
Lees ook:Powerfolkband Scrum in Theater de Koornbeurs Franeker
Lees ook:Iris Kroes werkt aan kerst-cd
Lees ook:Iris Kroes komt met eigen kerst-cd: Christmas Feelings
Lees ook:Clip van Iris Kroes’ nieuwste nummer Never Coming Back

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>