Gaatze Bosma niet verder in Bloed, Zweet en Tranen

De 19-jarige zanger Gaatze Bosma uit De Westereen deed gisteravond mee met het televisieprogramma Bloed, Zweet en Tranen op SBS6. Gaatze koos voor het nummer ‘Het dondert en het bliksemt’ van Guus Meeuwis, wat hij vol overgave wist te brengen. De jury, bestaande uit broer en zus Dré en Roxanne Hazes, Xander de Buisonjé en rapper Lange Frans waren echter niet helemaal overtuigd van zijn prestatie, waardoor Gaatze niet verder gaat naar de volgende ronde. Alleen Lange Frans drukte op de knop die hem naar de volgende ronde had kunnen brengen. ‘Ik denk echter dat je je iets meer had moeten concentreren op het zingen in plaats van op de show’, was zijn commentaar. Dré Hazes suggereerde dat Gaatze wellicht als stand-up-comedian, die daar naast zingt, het erg goed zou kunnen doen. ‘Dat raad ik je echt aan!’

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

 

Lees ook:The Voice of Holland-avontuur eindigt voor Jelle B bij blind audition
Lees ook:Arjen Baakman niet naar liveshows The Voice of Holland
Lees ook:Filmpje: Liveshow The Voice of Holland – Gerrie met That Power
Lees ook:Publiek kiest massaal voor Gerrie Dantuma in The Voice of Holland
Lees ook:Heerenveen dinsdag podium voor Sterren Muziekfeest op het Plein

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>