Zangeres Twarres maakt duet met Johannes Rypma

Op de nieuwe single van Johannes Rypma is een oude bekende uit de Friese popmuziek te horen: Mirjam Timmer, die we nog kennen van Twarres. Mirjam schreef de Friese tekst van Johannes’ nieuwe single. Zij kwam vervolgens naar de studio toen Johannes zijn nieuwe single in ging spelen, toen hij haar vervolgens overhaalde om ook een couplet te zingen. Het nummer ‘Ik wol dy’ werd vervolgens een heel duet. Plannen voor een nieuw album zijn er volgens Johannes nog niet, bericht de Leeuwarder Courant. Hij concentreert zich voorlopig op het maken van nieuwe singles.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Album van Johannes Rypma nu te koop
Lees ook:‘Neem me zo’ nieuw single van De Kast
Lees ook:Nieuwe CD Elske DeWall Velvet Soldier in première
Lees ook:Johannes Rypma prijkt op cover L’Homo
Lees ook:De Hûnekop in de Pipegeal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>