Iris Kroes van start met theatertour Thús

De winnares van The Voice of Holland 2012, Iris Kroes, is van start gegaan met haar eerste theatertour Thús. Het eerste optreden, in Heinkenszand, is reeds geweest. Er staan in totaal zeventien optredens in de agenda. Van die optredens zijn er vijf in Friesland; Posthuis Theater Heerenveen op 10 januari, Stadsschouwburg de Harmonie Leeuwarden op 15 januari, Theater de Koornbeurs Franeker op 6 februari en Theater Sneek in Sneek op 27 februari. De tour wordt afgesloten in Iris haar thuisbasis Schouwburg de Lawei Drachten op 7 maart.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Powerfolkband Scrum in Theater de Koornbeurs Franeker
Lees ook:Theatergezelschap Tryater viert vijftigste verjaardag en deelt taarten uit
Lees ook:Clip van Iris Kroes’ nieuwste nummer Never Coming Back
Lees ook:Sandra van Nieuwland komt naar Poppodium Romein
Lees ook:Album First van Iris Kroes vanaf vandaag verkrijgbaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>