Gerrie Dantuma derde in finale The Voice of Holland

Gerrie Dantuma is vanavond in The Voice of Holland derde geworden.

Voorafgaand aan de finale werd bekend gemaakt welke nummers het meest waren gedownload. De single van Jill Helena stond op nummer één, gevolgd door Julia, Mitchell en Gerrie.

Gerrie begon haar finale met het duo-nummer ‘Crazy in love’ van Beyoncé en ‘Crazy’ van Gnarls Barkley. Ilse loofde haar om haar performance en haar zuiverheid. ‘Je zingt het meest zuiver van iedereen in deze competitie’.

Even later mocht Gerrie optreden samen met niemand minder als Sharon Doorson. Ze zongen samen het nummer ‘High on your love’ van Sharon.

Halverwege werd er een update gegeven van de stemmen. Op dat moment stond Jill onderaan, gevolgd door Mitchell op nummer drie, Gerrie op nummer twee en Julia op de eerste plaats.

De vier finalisten mochten ook optreden samen met de Engelse hitzanger John Newman. Ze zongen het nummer ‘Love me again’ van de hitzanger.

Na dit optreden werden de lijnen voor de eerste keer gesloten. Julia, Gerrie en Mitchell kregen van het publiek de meeste stemmen waarmee Jill Helena de finale moest verlaten. Een kwartier later stopte het avontuur voor Gerrie.

De derde plek is een plek waar Gerrie enorm trots op mag zijn. Ze heeft een heleboel steengoede zangers en zangeressen achter zich weten te laten tijdens de vierde serie The Voice of Holland. We gaan vast nog veel van haar horen!

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Gerrie Dantuma door naar volgende ronde The Voice of Holland
Lees ook:Gerrie Dantuma moet battlen tegen Wudstik in halve finale The Voice of Holland
Lees ook:Gerrie Dantuma finalist in The Voice of Holland
Lees ook:Gerrie Dantuma door naar halve finale The Voice of Holland
Lees ook:The Voice-finalisten op promotour langs media

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>