Arjen Baakman niet naar liveshows The Voice of Holland

Één van de twee Drachtster deelnemers aan The Voice of Holland, Arjen Baakman, moest het vanavond tijdens The Battle opnemen tegen Steffen Morrison. Arjen Baakman moest samen met hem het nummer ‘If you don’t know me by know’ zingen. Steffen Morrison is één van de publiekslievelingen, dus het zou geen makje worden voor Arjen. Beide heren waren onderdeel van Trijntje Oosterhuis.

‘Ik ga Trijntje overtuigen, net even iets meer dan Steffen doet,’ was Arjens tekst vlak voor The Battle. ‘Ik ga hem eruit zingen.’ Steffen was echter niet van plan om Arjen te laten winnen. ‘Dit is de volgende stap in mijn carrière,’ zei hij.

Beide zangers wisten het nummer behoorlijk overtuigend te brengen en waren aan elkaar gewaagd. Dit vonden ook de vier coaches. ‘Je hebt echt alles gegeven,’ zei Ali B tegen Arjen, maar toch ging zijn voorkeur naar Steffen. ‘Arjen, je hebt het echt super goed gedaan, maar Steffen is echt een artiest,’ aldus Ilse de Lange. Marco Borsato zou echter kiezen voor Arjen. ‘Arjen, je hebt echt laten zien dat je soul in je hebt… boven verwachting!’ zei Trijntje.

Trijntje Oosterhuis kon echter niet om haar keuze voor Steffen heen, en nam hem mee naar de volgende ronde.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Drachtster Arjen Baakman kiest team Trijntje Oosterhuis
Lees ook:Ook Auke Busman niet naar de liveshows The Voice of Holland
Lees ook:Uit Friesland alleen Gerrie Dantuma naar de liveshows
Lees ook:Gerrie Dantuma door naar de liveshows
Lees ook:Dominique Rombouts niet naar liveshows The Voice of Holland

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Arjen Baakman niet naar liveshows The Voice of Holland

 1. Mo6

  Net als bij Candy Dulfer die perse haar kandidaat naar de volgende rondes loodste moest de tegenstander van Arjen ook door want dat is een bekende van Trijntje! Als Trijntje ze een nummer van Hazes had laten zingen wat was er dan gebeurt? Het credo is toch om ze iets te laten zingen dat ze uit hun comfort zone haalt….. Waarom dan if you don’t know me by now? Voorspelbaar! Waarom zingt Ali B geen ballad of gaat Trijntje geen nummer van Normaal zingen, nee zij gaan niet uit hun comfort zone want dan gaan ze af. Waarom dan wel de kandidaten dingen laten doen die ze niet liggen? Dat is om iemand er uit te kunnen sturen, op die manier is het programma voorspelbaar! Trijntje haar kandidaat zal eruit gestemd worden zodra het publiek mag beslissen, net als die kandidaat van Candy Dulfer…….. Zij snapte niet waarom maar het publiek prikt wel door dat voortrekken heen.

    /  
 2. m.mark

  arjen was beter als steffan<zong makkelijker.
  marco doe er iets mee

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>