Drachtster Dominique door naar The Battle The Voice of Holland

En nog een Friezin in The Voice of Holland! Dominique Rombouts uit Drachten (kwam Iris Kroes daar ook niet vandaan?) was gisteren te zien in de blind auditions van The Voice en zong daar heel gedurfd ‘Ik leef niet meer voor jou’ van Marco Borsato. In de allerlaatste seconden draaiden Marco Borsato en Trijntje Oosterhuis voor haar om, waarna zijn vervolgens koos voor Team Marco, hetzelfde team waar ook Gerrie Dantuma in zit. Wat wil je ook als je het liefst Nederlandstalig zingt!  Dominique is in het dagelijks leven zanglerares en moeder van zoontje Waylon. Op Youtube zijn er al verschillende nummers van haar te vinden:

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Dominique Rombouts niet naar liveshows The Voice of Holland
Lees ook:Uit Friesland alleen Gerrie Dantuma naar de liveshows
Lees ook:Charly Luske enthousiast over Gerrie Dantuma
Lees ook:Gerrie Dantuma door naar volgende ronde The Voice of Holland
Lees ook:Gerrie Dantuma door naar halve finale The Voice of Holland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>