Gurbe Douwstra op nummer 1 in Fryske top 100

Gurbe Douwstra staat met het nummer Cliffs of Moher op nummer 1 van de Fryske top 100 van Omrop Fryslân. Gurbe Douwstra werd gevolgd door Fûgels van Die Twa en Marije Maria van Reboelje. De Fryske top 100 werd vandaag tot 18.00 uitgezonden op radio en televisie. 

Verder stonden in de top 10 ‘De men fan Doutzen’ van Strawelte, ‘Fries om utens’ van Rolling Home, ‘Op een dag’ van Gerrit Breteler, ‘In nije dei’ van de Kast, ‘It paad werom’ van Piter Wilkens, ‘Grutte Grize Fûgel’ van Frederike Kleefstra en ‘Gabriella’s Liet’ van Gezina van der Zwaag en de Bazuin.

Traditioneel wordt op oudejaarsdag de Fryske top 100 uitgezonden. Omrop Fryslân is nog steeds bezig om handtekeningen te verzamelen voor het bestaan van de omroep. Met de huidige kabinetsplannen zou Omrop Fryslân in deze vorm niet doorgang kunnen vinden.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Gurbe Douwstra op nummer 1 in Fryske Top 100
Lees ook:Die Twa op nummer 1 in Fryske Top 100
Lees ook:Uittip zondag 13 april: Gurbe Douwstra in Kloosterkapel Sibrandahûs
Lees ook:2000e uitzending van Radio Froskepôle voor Gurbe Douwstra
Lees ook:Stemmen voor de Fryske top 100 kan tot en met Tweede Kerstdag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>