Johannes Rypma zingt vanavond een blues-nummer

Johannes Rypma gaat vanavond in de halve finale van The Voice of Holland Nederland verrassen met een blues-nummer. Welk nummer dat is blijft tot vanavond een verrassing voor de Twitter-followers van Johannes. 

Johannes kwam glansrijk de kwartfinale door waar hij ondanks de slechte cijfers van de jury maar liefst 85,1% van de kijkersstemmen wist te scoren. Ondanks dat hij in de uitzending nog een belofte deed om deze week een nummer van Beyoncé te gaan doen (met een knipoog uiteraard) staat hij vanavond op het podium met een blues-nummer.

Op Twitter wordt er vanuit verschillende instanties opgeroepen om vanavond weer voor Johannes te gaan stemmen. Ik ben zeer benieuwd of Johannes vanavond wederom Nederland op zijn kop weet te krijgen en of hij de finale weet te behalen. De tijd zal het leren!

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Download Johannes’ single ‘When the lady smiles’
Lees ook:Johannes Rypma tweede in The Voice of Holland
Lees ook:Gerrie Dantuma finalist in The Voice of Holland
Lees ook:Johannes Rypma maakt eerbetoon aan vriend
Lees ook:Johannes’ doel om beroemder te worden dan Syb lijkt geslaagd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>