Johannes’ doel om beroemder te worden dan Syb lijkt geslaagd

En Johannes Rypma is wederom door in The Voice of Holland! Johannes vertolkte het nummer ‘How you remind me’ van Nickelback en scoorde daarmee maar liefst 85,1% van de thuisstemmen, wat volgens mij nog nooit eerder vertoond is in de wereld van talentenshows. Van de coaches had Johannes 2 onvoldoendes gekregen. Op Twitter werd massaal opgeroepen om de zendmasten in Friesland volgende week om te zagen zodat er niet meer op Johannes gestemd kan worden door de Friezen. Het lijkt er wel op dat Johannes inmiddels zijn doel heeft bereikt; op de website van The Voice of Holland staat te lezen dat zijn doel is om een beroemdere zanger te worden dan Syb van der Ploeg. En dat lijkt inmiddels geslaagd.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

 

Lees ook:Download Johannes’ single ‘When the lady smiles’
Lees ook:Friezen stemmen op Johannes uit wraak!
Lees ook:Johannes Rypma prijkt op cover L’Homo
Lees ook:Johannes Rypma tweede in The Voice of Holland
Lees ook:Johannes Rypma gaat de jungle in

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>