Fotomanifestatie in Leeuwarder binnenstad in kader van Friese popcultuur

Leeuwarden als expositieruimte voor een expositie over popmuziek uit het Noorden; klinkt goed! Drie jonge fotografen uit Friesland maakten foto’s van de opkomende acts acts Kraantje Pappie, Pioneers of Love en A Silent Express. Via een wandelroute door Leeuwarden kan je de fotomanifestatie bewonderen.

De fotomanifestatie Op Komst heeft foto’s van Erikjan Koopmans, Dirk van der Vaart en Ruben van Vliet. Zij volgden ieder het afgelopen  jaar de opkomende acts. Vanaf 17 september kan je de foto’s van het drietal bewonderen, via een wandelroute die je van de Oldehove door de Nieuwestad naar de Blokhuispoort voert. Vervolgens kom je langs het nieuwe Zaailand en eindig je bij Stadsschouwburg de Harmonie. De foto’s zijn een maand lang te bekijken.

Op Komst is een initiatief van de Popfabryk die van start gaat tijdens de Week van de Friese Popcultuur.

Lees ook:Friesland.blog.nl op Instagram februari
Lees ook:Noorderlicht krijgt subsidie van 200.000 toegewezen
Lees ook:Foto’s wandelelfstedentocht 2016 zaterdag
Lees ook:Eerste 1500 euro binnen voor #SR13
Lees ook:Zangeres Twarres maakt duet met Johannes Rypma

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>