Iemand 50 kilo coke kwijt? Cocaïne gevonden in Sint Annaparochie

Iemand 50 kilo cocaïne kwijt? De eigenaar van een grote partij cocaïne kan fluiten naar de opbrengst van de drugs. In Sint-Annaparochie werd bij Groente- en Fruitgroothandel Smeding maar liefst (ongeveer) 50 kilo cocaïne aangetroffen in pakketten met bananen. De drugs is vermoedelijk afkomstig uit Colombia. De groothandel waarschuwde meteen de politie die de drugs in beslag hebben genomen. Volgens de politie heeft de groothandel niets te maken met de drugs. De straatwaarde van de cocaïne liegt er niet om: zo’n 2 miljoen euro. De politie onderzoekt de precieze herkomst.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Tien miljoen illegale sigaretten gevonden in Surhuisterveen
Lees ook:Drama Zandhuizen blijkt familiedrama
Lees ook:Dood echtpaar gevonden in huis Zandhuizen
Lees ook:Politie Fryslân niet blij met nep-agent
Lees ook:Vissers niet blij met toeristische plannen voor Lauwersoog

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>