Dode puppy gedumpt in Leeuwarden – politie zoekt getuigen

De politie in Leeuwarden deelde vanmiddag een walgelijk bericht op haar Facebookpagina. De politie is op zoek naar getuigen die meer weten van het dumpen van een dode pup. De politie kreeg vanmiddag een melding dat er mogelijk een dood dier was aangetroffen in de Potmarge. Dit bleek te gaan om een dode puppy. De puppy bleek vreselijk te zijn behandeld. Zo was de kop van de romp gescheiden, de ribben van het beestje waren open gezaagd en het hart en de longen ontbraken. De dierenarts die de autopsie deed kon eveneens geen chip meer vinden in het lichaampje. De dierenarts meent dat het om een Pitbull/Stafford gaat van ongeveer 14 weken oud.

De pup werd gevonden tussen de snackcorner en de Intratuin. De politie roept getuigen op contact op te nemen met de politie op het nummer 0900-8844.

De politie deelde een foto van het hoofdje van de pup op haar Facebookpagina. Deze is te vinden via deze link. Let op: schokkend!

Lees ook:Politie op zoek naar getuigen na vondst dode hond in water
Lees ook:Dokkumer snackwagen gestolen
Lees ook:Dierenambulance Leeuwarden zamelt geld in voor crematie verwaarloosde hond
Lees ook:Twee tijgers ontsnapt in Oldeberkoop
Lees ook:Politie zoekt man met lederhosen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>