Politie zoekt getuigen brandstichting jongerencontainer Haulerwijk

In de jeugdontmoetingsplaats bij Haulerwijk is in de nacht van maandag op dinsdag vermoedelijk brand gesticht. Dat meldt de Leeuwarder Courant. De brand die in de twee aan elkaar gekoppelde containers woedde heeft grote schade aangericht. Zo is een bankje verwoest en zijn de beide containers zwartgeblakerd. De containers, die dit jaar geplaatst zijn om jongeren in Haulerwijk een eigen hangplek te geven, zijn eigendom van de gemeente Ooststellingwerf. Zij hebben aangifte van brandstichting gedaan. Buurtagent Geert Bos plaatste op Twitter een oproep voor getuigen. Getuigen kunnen bellen naar 0900-8844.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Dokkumer snackwagen gestolen
Lees ook:Politie op zoek naar groepje jongens na brand in Harlingen
Lees ook:Politie op zoek naar getuigen na vondst dode hond in water
Lees ook:Weg richting Afsluitdijk dicht wegens grote brand in Harlingen
Lees ook:Automobilist rijdt door na doodrijden hondje, eigenaresse zoekt getuigen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>