Verdachte doodslaan vrouw Leeuwarden is ex-tbs’er

De man die er van verdacht wordt gistermiddag een vrouw te hebben doorgeslagen met een fles in Leeuwarden is een ex-tbs’er. Dat meldt de Leeuwarder Courant. De 38-jarige verdachte meldde zich gistermiddag zelf bij het politiebureau, nadat hij de vrouw had doorgeslagen en eerder op de middag een vrouw in de Moulin Rouge op de Weaze had neergestoken. Deze vrouw, een Bulgaarse prostituee, werd in de hals gestoken. Zij werd overgebracht naar het MCL.

De verdachte zou volgens het Pieter Baan Centrum lijden aan een antisociale persoonlijkheidsstoornis en achtervolgingswaan. De man heeft een lang strafblad. Hem werd in 2005 tbs opgelegd, maar waarvoor is niet bekend.

Enkele weken geleden werd de politie door ondernemers op de Weaze verzocht om iets te doen aan de man. Hij zou veel overlast veroorzaken en bijvoorbeeld peeskamers niet willen verlaten.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Vrouw doodgeslagen in Leeuwarden, verdachte bekent ook steekpartij
Lees ook:Verdachte ex-tbs’er mishandelde mogelijk nog twee vrouwen
Lees ook:Leeuwarder aangehouden na onthoofden duif
Lees ook:Anker & Anker weigeren bijstand verdachte zaak Vaatstra
Lees ook:Vandaag afgenomen DNA Jasper S. matcht eveneens met daderprofiel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>