Vrouw doodgeslagen in Leeuwarden, verdachte bekent ook steekpartij

In Leeuwarden is vanmiddag op de Alde Lune een vrouw om het leven gebracht. De vrouw werd door een man neergeslagen met een fles en overleed later aan haar verwondingen. De vrouw werd gevonden door twee meisjes. De verdachte meldde zich later bij het politiebureau waar hij werd aangehouden. Op het politiebureau liet de man weten ook verantwoordelijk te zijn voor een steekpartij op de Weaze even daarvoor.

Om 17.20 kwam de melding binnen bij de poltie. Even daarvoor, om 16.30, werd een andere vrouw neergestoken in de Moulin Rouge aan de Weaze. Deze vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis, het is nog niet bekend hoe het met deze vrouw gaat.

De politie is zowel op zoek naar getuigen van de steekpartij op de Weaze als het incident op de Alde Lune.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Verdachte doodslaan vrouw Leeuwarden is ex-tbs’er
Lees ook:Verdachte ex-tbs’er mishandelde mogelijk nog twee vrouwen
Lees ook:Gezochte man uit Harkema schiet man neer in Enschede
Lees ook:Leeuwarder aangehouden na onthoofden duif
Lees ook:Dood echtpaar gevonden in huis Zandhuizen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>