Bijzondere gitaar buitgemaakt bij woninginbraak Stiens

In Stiens is bij een woninginbraak afgelopen maand aan de Dr. G.A.Wumkesstrjitte een bijzondere gitaar buitgemaakt. Tussen 16 september en 18 september vond er een woninginbraak plaats. Daarbij werd onder andere een Steve Vai gitaar gestolen. De eigenaar van de gitaar heeft de politie laten weten dat de gitaar, van het type Flower, een collectors item betreft. De politie deed op Twitter een oproep om de gestolen gitaar terug te vinden. Wie weet waar de gitaar is of wellicht gezien heeft dat deze online wordt aangeboden kan contact opnemen met 0900-8844.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Beeldje van Jezus gestolen uit kerststal Dokkum
Lees ook:Dokkumer snackwagen gestolen
Lees ook:Leeuwarder vader op zoek naar dierbare geboortefoto’s
Lees ook:Politie zoekt tips omtrent vermiste Gert-Jan Luimstra
Lees ook:Identiteit dode man bestelbus na publiceren foto’s bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>