Man overlijdt aan verwondingen na mishandeling in Harlinger café

In de nacht van donderdag op vrijdag is een 58-jarige man uit Kimswert in een café in Harlingen zodanig mishandeld dat hij in de nacht van vrijdag op zaterdag aan zijn verwondingen is overleden. Voor de mishandeling is vrijdagochtend een 35-jarige inwoner van Harlingen opgepakt. Deze man zit in hechtenis. Het voorval is een smet op de jaarlijkse Visserijdagen die momenteel in Harlingen plaatsvinden. De organisatie van de Visserijdagen is volgens Omrop Fryslân op dit moment in overleg met de gemeente en de horeca om te bespreken op wat voor manier zij tijdens dit festijn aandacht zullen schenken aan het gebeuren.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:53e editie Harlinger Visserijdagen van start
Lees ook:Programma Visserijdagen Harlingen zaterdag
Lees ook:Horeca rond glazen huis mag 24/7 open tijdens Serious Request Leeuwarden
Lees ook:Veel activiteiten in Friesland tijdens Nacht van de Nacht
Lees ook:Programma Visserijdagen Harlingen woensdag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>