Leeuwarder aangehouden na onthoofden duif

De politie heeft gisteravond een 48-jarige inwoner van Leeuwarden op het Hoeksterpad aangehouden op verdenking van een bizarre dierenmishandeling. Een getuige had de politie gebeld omdat deze zag dat de verdachte een duif onthoofdde door de kop van de romp te trekken. De onthoofde vogel stopte de Leeuwarder in zijn tas. De politie had een goed signalement doorgekregen van de verdachte en kon zodoende de verdachte al snel aanhouden. Op het moment van zijn aanhouding had de man de vogel nog bij zich. De Leeuwarder werd overgebracht naar het politiebureau waar proces-verbaal tegen hem op werd gemaakt. Waarom de man de duif onthoofdde is niet duidelijk.
Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Verdachte doodslaan vrouw Leeuwarden is ex-tbs’er
Lees ook:Vrouw doodgeslagen in Leeuwarden, verdachte bekent ook steekpartij
Lees ook:Wat weten we nu allemaal over verdachte Jasper S.?
Lees ook:Gevaarlijk crimineel duo opgepakt in Duitsland
Lees ook:Jasper S. blijft in voorarrest met beperkingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>