Gezochte man uit Harkema schiet man neer in Enschede

De man en vrouw die door de politie gezocht worden wegens de gewelddadige ontvoering van een 52-jarige vrouw uit Meppel en een gewelddadige beroving, hebben vandaag in Enschede een man beschoten. Dat bevestigde de politie Noord-Nederland. De man uit Harkema en zijn vrouwelijke compagnon werden betrapt bij een inbraak in een caravan op een camping. De beschoten man is overgebracht naar het ziekenhuis en zijn situatie is naar verluid stabiel. De man en vrouw zijn nog voortvluchtig. De politie gaf vorige week hun identiteit prijs omdat de twee extreem gevaarlijk en gewelddadig zouden zijn. Het zou gaan om de 25-jarige Antonio Marcos van der Ploeg en de 19-jarige Enise Merve Bircan. Wanneer  je de twee tegenkomt waarschuwt de politie om niet zelf in actie te komen.

De voortvluchtige man heeft een lang crimineel verleden. Op 16-jarige leeftijd kwam hij uitgebreid in het nieuws omdat de destijds jeugd-tbs’er ontsnapt was aan zijn begeleiding en vervolgens in Drachten de Milo met geweld overviel.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Gezocht crimineel duo na gijzeling waarschijnlijk in Duitsland
Lees ook:Harrekiet gezocht voor gewelddadige ontvoering Meppel
Lees ook:‘Arrestatieteams op weg naar Gronau voor crimineel duo’
Lees ook:Gangsterduo wordt pas over enkele weken uitgeleverd aan Nederland
Lees ook:Gevaarlijk crimineel duo opgepakt in Duitsland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>