Fryslân op Instagram, deel 4

Elke week vind je hier een foto die ik met Instagram heb gemaakt willekeurig ergens in het mooie Friesland. De foto van deze week is vanmiddag gemaakt op het Spring is Coming Soon Festival in Stania State in Oenkerk. Dit jazzfestival, dat vandaag van 13.00 tot 21.00 uur duurt, wordt vandaag voor de tiende keer georganiseerd door JazzClub Bergum. Op dit muziekfestival zijn verschillende amateurmuziekgroepen te horen. Jammer maar helaas werd het festival binnen gehouden, en dat net nu het zulk prachtig weer is buiten. De tuinen rondom Stania State zijn overigens vrij te bezoeken, in Stania State kan je terecht voor een heerlijk kopje koffie of een goed diner.

Met de rubriek ‘Fryslân op Instagram’ wil ik laten zien hoeveel moois Friesland te bieden heeft. Elke week komt er een foto online die ik gemaakt heb via Instagram. Voor mijn werk rijd ik dagelijks door de mooiste gebieden in Noord Oost Friesland en wil anderen hier graag van mee laten genieten. Ik gebruik de hashtags #friesland #fryslan. Volg mij viaInstagram voor meer foto’s.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Fryslân op Instagram, deel 2
Lees ook:Fryslân op Instagram, de Wielen
Lees ook:Fryslân op Instagram, deel 3
Lees ook:Fryslân op Instagram, Doarpstsjerke
Lees ook:Fryslân op Instagram, cloudporn!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>