Q-Music steekt de draak met onafhankelijk Friesland

Nu er in Schotland een referendum gaande is over onafhankelijk wordt er in de media gekeken naar plaatsen dichterbij huis die wellicht ook onafhankelijk willen worden. Automatisch wordt er dan gekeken naar Friesland. In Friesland gaan er nog wel eens stemmen op voor een onafhankelijk Friesland, al komt dat van een enkel individu. Zelfs de FNP, de Fryske Nasjonale Partij, streeft niet naar onafhankelijkheid. Bij Q-Music kunnen ze wel om deze gekke ideeën lachen. Bij het ochtendprogramma van Mattie en Wietze stond vandaag het ‘onafhankelijk Friesland’ centraal bij de Q-Musical. En dat is zeker het beluisteren waard:

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

 

Lees ook:Leeuwarden helpt getroffenen brand #058helpt
Lees ook:Massale steun geboden via #058helpt voor getroffenen brand
Lees ook:Laatste tussenstand Serious Request: 6.232.307,- euro
Lees ook:Zieke 16-jarige neemt duet op met Syb van der Ploeg
Lees ook:Traditionele Kunstmaand Ameland van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>