Bossen in Lauwersmeergebied tijdelijk verboden terrein

Na de fikse storm van gisteren is het in vele bossen nog gevaarlijk. Staatsbosbeheer heeft om die reden alle bossen in het Lauwersmeergebied gesloten voor publiek. Door scheefhangende bomen en half afgeknapte takken kunnen er nog gevaarlijke situaties ontstaan. Staatsbosbeheer gaat de komende dagen bezig met inventariseren wat er moet gebeuren in de bossen om de situatie weer veilig te maken. Op sommige plaatsen zal dit enkele dagen duren, maar het kan ook enkele weken worden.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Photo credit: gwendolen / Foter.com / CC BY-NC-SA

Lees ook:Staatsbosbeheer: ‘Kom vandaag niet in de bossen’
Lees ook:Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima komen naar Friesland
Lees ook:Er kan geschaatst worden in Friesland!
Lees ook:Grote militaire oefening in Friesland
Lees ook:Sneeuwuilen gespot op Vlieland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>