Leer Fries schrijven via Youtube!

Altijd al eens Fries willen leren schrijven maar je komt niet verder dan hûs en hûn? De Afûk organiseert vanaf januari de korte cursus ‘Skriuw mar Frysk’, waarbij je in tien lessen de basisprincipes van het Fries schrijven leert. Kan je zolang niet wachten? Dan kan je alvast gaan oefenen met de filmpjes die vanaf vandaag elke week verschijnen op Youtube van Skriuw mar Frysk! In het eerste filmpje leer je alles over het gebruik van de klank G.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter!

Lees ook:C.B.S. de Hoeksteen in Dokkum zoekt directeur door middel van Youtube-filmpje
Lees ook:Muse vanaf 23 maart op Omrop Fryslân
Lees ook:Jelle B en Rimke (BZV) maken parodie op ‘Parijs’ voor ‘Praat mar Frysk’
Lees ook:Prachtige retro commercial H&M met Doutzen Kroes
Lees ook:Fries Museum en Omrop Fryslân op zoek naar talentvolle kunstenaars

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>