De blits maken op het strand met een Friese bikini

Vergeet Chanel, vergeet Dior, op de Friese stranden maak je de blits met een bikini met een print van de Friese vlag! De Friese zwembroeken voor mannen waren al jaren verkrijgbaar en deden het altijd erg goed op festivals, maar ook op het strand. Vrouwen moesten het echter zonder pompeblêden doen op het strand. Daar is nu verandering in gekomen met het bestaan van de heuse Friese Bikini.

Bikini bestellen

Een bandeau, een triangel of een beugelbikini zijn de opties waar je uit kunt kiezen op Thishop.nl. Op de website Friese-producten.nl kun je ook nog kiezen voor een Fries strandjurkje of een tankini. Let op wanneer je een bikini gaat bestellen: ze vallen klein.

Lees ook:Twee dolfijnen aangespoeld op Amelander strand
Lees ook:Waddeneiland uitgelicht: Vlieland
Lees ook:Eigentijdse hobbymarkt Holy Stitch! in Leeuwarden
Lees ook:Waddeneiland uitgelicht: Schiermonnikoog
Lees ook:Friese Irene naar China voor Miss Bikini Universe 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>