Doetip: Overnachten in een scheepshuisje in Terherne

Twee weken geleden maakte ik op uitnodiging van Beleef Friesland en Cherry Picker een reisje door de provincie met als thema: Beleef Friesland: water en méér! Tijdens deze reis wilde Beleef Friesland laten zien wat Friesland zoal te bieden heeft, op het gebied van watersport, maar ook wat er in de watersportgebieden nog meer te beleven valt. Friesland.blog.nl verzamelde tien tips voor jou over wat er te doen valt in deze provincie die deze weken online komen. Deel 10: Overnachten in een scheepshuisje.

Wil je in Friesland het water op maar ben je wat een luxedier? Dan ga je naar Terherne waar je in een ‘Varende Suite’ de dag/nacht van je leven kunt beleven. In het scheepshuisje ben je van werkelijk alle gemakken voorzien. Je beschikt er over een keukentje, een heuse badkamer, slaapkamer en een hele fijne ‘woonkamer’ waar je lekker op kunt warmen bij de houtkachel. Wij werden met een luxe scheepshuisje van Terherne naar de overkant van het meer gebracht, waar we even lunchten. Daarna werden we bij het Kameleoneiland afgezet. Hier is het ook mogelijk om aan te meren en vervolgens de nacht door te brengen in je eigen scheepshuisje, met de garantie de enige gast bij het eiland te zijn. En het fijne van het verblijven aan boord van deze varende suite is dat je door een schipper op jouw gewenste plaats gebracht wordt, waarna de schipper vertrekt en je later met huisje weer op komt halen. Hoef je je zelf nergens zorgen om te maken.

Onderweg kun je genieten van dit uitzicht.

Een verblijf in een scheepshuisje is niet goedkoop, maar dan heb je ook wat. Voor 1665 euro heb je het huisje een hele week voor jezelf.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Alle tips Beleef Friesland Water en méér op een rijtje
Lees ook:Doetip: Ga eens Stand Up Paddlen in Sneek
Lees ook:Bezoektip Fryslân voor kinderen: Kameleon Dorp Terherne
Lees ook:Bezoektip: Activiteitenboerderij de Wartenster in Warten
Lees ook:Bezoektip: Volg een kookworkshop bij Lokaal 55 in Sneek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>