Overnachten in een wijnvat

Persoonlijk ben ik gek op bijzondere plaatsen om te overnachten. Een mooie plaats om eens de nacht door te brengen in Friesland is Vrouwe van Stavoren, waar je kunt overnachten in een wijnvat van 14.500 liter!

Een bijzondere bestemming is het zeker. Door de LA Times werd Vrouwe van Stavoren ook uitgeroepen tot een van de twintig meest bizarre plaatsen om te overnachten. De wijnvaten hebben inmiddels bezoekers gehad vanuit de hele wereld, en hebben daarmee Stavoren op de kaart gezet. Jammer genoeg is de website wel hopeloos ouderwets.

Een overnachting in een wijnvat betekent overnachten in een sfeervolle hotelkamer. Elk vat is voorzien van een zitkamertje met televisie, radio, douche en toilet. Een nachtje slapen is niet goedkoop, voor een nacht met twee personen betaal je 139,50.

Helemaal uniek is het overnachten in deze wijnvaten niet meer. Sinds afgelopen zomer is het in Frankrijk ook mogelijk om in een cidervat te overnachten.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Geraldine Kemper vannacht slaapgast in Glazen Huis
Lees ook:Bizar hotel: Zandhotel in Sneek
Lees ook:Unieke accommodatie in Harlingen; de Havenkraan
Lees ook:Doetip: Overnachten in een scheepshuisje in Terherne
Lees ook:Jacqueline Govaert en Laura Jansen vannacht slaapgast in Glazen Huis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>