Eerste editie ‘Frysk op Riis’ in de steigers

Op zondag 26 juni vindt in de theatertuin in Riis de eerste editie van het festival Frysk op Riis plaats. Dit festival staat in het teken van de Friese taal en cultuur. Bezoekers kunnen zich opmaken voor optredens van Feetwarmers, Baldrs Draumar, Grytz & Grize, Jan Nota, Sake Hijlkema, NNB en de Bakhústerheech sjongers.
Naast een muzikaal programma zijn er ook vertellers over onder andere klederdracht en andere Friese bijzonderheden. Tijdens het Frysk op Riis-festival wordt de Theatertuin aangekleed met Friese dichtkunst van verschillende Friese dichters, er is een ‘Hoeke fan de ferneamde Friezen’, oftewel een hoekje van de vernoemde Friezen en je kunt een selfie maken met ‘Ús Mem’.
Meer informatie en het gehele programma is te vinden op de Facebook-pagina ‘Frysk op Riis‘ en op Fryskopriis.frl. Kaarten zijn te bestellen via [email protected] en 06-22466101, kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis naar binnen.
Frysk op Riis

Lees ook:Voorverkoop Oerol Festival van start
Lees ook:Uittip 23 augustus – Imaginarium Festival Tytsjerk
Lees ook:Imaginarium Festival beleeft debuut op park Vijversburg Tytsjerk
Lees ook:Alternatief filmfestival door vrijwilligers
Lees ook:Festival Oldepop wordt verplaatst naar nieuwe datum en locatie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>