Autocross-seizoen 2016 van start in Kollum op Paasmaandag

Het autocross-seizoen in Friesland staat op het punt van losbarsten: op Paasmaandag, 28 maart, wordt traditioneel de eerste cross van het seizoen gereden op het Van der Schaaf-circuit in Kollum. De eerste cross van het seizoen wordt georganiseerd door de Noordelijke Autocross Club (Nac). De klassen die op Paasmaandag bij de NAC rijden zijn; Standaardklasse, Vrije standaard, Juniorklasse, Rodeo, Keverklasse, Sprintklasse, Stockcar F1, Stockcar F2 en Stockcar F2 Junior. Ook in Makkinga vindt op tweede Paasdag een autocross plaats van de Mop Makkinga.

De cross begint om 11.00 uur. Het Van der Schaaf-circuit is te vinden aan de Wouddijk in Kollum. De entree bedraagt € 10,-, kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Ook het parkeren en het programmaboekje zijn gratis.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook! 

Lees ook:Autocross-seizoen van start in Kollum
Lees ook:Uittip Paasmaandag: Start autocross-seizoen in Kollum
Lees ook:Autocross Kollum Tweede Pinksterdag druk bezocht
Lees ook:Autocross Kollum Tweede Paasdag afgelast en verzet naar 2 april
Lees ook:Eerder afgelaste jubileumcross Kollum wordt zaterdag verreden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>