Vlieland wil meer toeristen naar het eiland krijgen

Het Waddeneiland Vlieland wil meer toeristen naar het eiland krijgen en om die reden worden er drie nieuwe evenementen georganiseerd op het eiland. Dat meldt Omrop Fryslân. In juni vindt het eerste nieuwe evenement plaats: de Wilde Zeewierweken. In september worden er allerlei activiteiten georganiseerd rondom het thema scheepvaart en in december zullen de Donkere Dagen plaats gaan vinden. Voor de nieuwe promotiecampagne van het eiland die dit jaar van start gaat is er de slogan ‘Vlieland in je element’ bedacht.

Volg Friesland.blog.nl ook op TwitterFacebook en Instagram!

Lees ook:Bewoners voormalig AZC Vlieland vanavond in De Reünie
Lees ook:Waddeneiland uitgelicht: Vlieland
Lees ook:Koninklijke familie bezoekt Vlieland
Lees ook:Rottumeroog bezoeken? Staatsbosbeheer organiseert excursies
Lees ook:Overzicht Nieuwjaarsduiken in Friesland 2016

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>