Chris Brown komt aanstaande vrijdag in Club Red

We kennen hem als de ex met losse handjes van wereldster Rihanna, maar Chris Brown himself is uiteraard ook een R&B wereldster. En die wereldster komt aankomend weekend naar Friesland. Om precies te zijn: Club Red in Leeuwarden. ‘Leeuwarden, Friesland, Nederland! ARE YOU READY?! Aanstaande vrijdag zijn wij het middelpunt van Nederland, want niemand minder dan Chris Brown komt in Club Red die MAJOR UPTURN DOEN en de avond hosten!’ zo valt er te lezen op de website van Club Red. Voor Club Red wordt het een bijzondere avond; Chris Brown staat normaliter eigenlijk alleen maar op grote podia. Ook Dj Irwan zal deze avond optreden. De kaartverkoop voor de avond met Chris Brown is inmiddels gestart. De Die-Hard tickets zijn inmiddels uitverkocht. De Regular tickets zijn nog wel te koop voor €59,95.

Lees ook:Bestseller van Dan Brown wordt vertaald in het Fries
Lees ook:Dan Brown en prinses Beatrix eregasten bij jubileumfeest Friesch Paarden Stamboek
Lees ook:Gronings-Friese skaband Mr. Wallace treedt deze zomer op in Groot Brittannië
Lees ook:Club Prins wordt Club Quatrebras en viert dat met.. Dave Roelvink?!
Lees ook:Metalfestival Into the Grave legt Slayer vast

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>