Evenement: Flower Power Markt in Oudega swf

Eindelijk komt er een einde aan de winter en wordt het in Friesland weer tijd voor vrolijke evenementen. Eén van die evenementen waar ik enthousiast over ben – al was het maar omdat ze een fantastische website hebben – is de Flower Power Markt in Oudega (Súdwest Fryslân). Deze markt vindt plaats op zondag 6 maart in MFC It Joo van 10.00 tot 17.00 uur.

De Flower Power Markt is een gezellige markt op het gebied van duurzaamheid; (h)eerlijk lokaal eten, ruilen, delen & repareren, natuurlijke gezondheid, zelf(voorzienend) aan de slag, en een creatieve & kleurrijke levensstijl. Tijdens de markt worden er ook workshops en lezingen gehouden. Bij de workshops moet je denken aan bijvoorbeeld een workshop stembevrijding, een workshop zelf eten koken zonder pakjes en zakjes en een workshop zelf een Rocket Stove maken. Lezingen gaan onder andere over zelf honingbijen houden, ‘Van droom tot ecodorp’ en over de kracht van Piramiden.

De entree van deze markt bedraagt €3,- en is voor kinderen tot 12 jaar gratis.

Lees ook:Uniek veilingitem voor Serious Request: workshop dildo maken
Lees ook:Eigentijdse hobbymarkt Holy Stitch! in Leeuwarden
Lees ook:2015 Festival in teken van eerlijke handel
Lees ook:‘Powerfood: Van Friesland naar New York’ op nummer 1
Lees ook:Traditionele Kunstmaand Ameland van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>