Metalfestival Into the Grave legt Slayer vast

‘Een droom die uitkomt’, zo omschrijft de organisatie van het metalfestival Into the Grave in Leeuwarden de komst van de trashmetalband Slayer naar hun festival. De organisatie van het festival hoefde geen twee tellen na te denken over uitbreiding van het festival. Want dat was nodig om Slayer naar het festival te krijgen. Omdat Slayer alleen beschikbaar is op vrijdag 12 augustus 2016 moest het metalfestival uitgebreid worden naar twee dagen. Vanwege deze uitbreiding is vooralsnog besloten het festival CityRock Leeuwarden te laten vervallen.

Naast Slayer zijn er nog een aantal namen bevestigd: Airbourne, Kreator, Carcass, Amaranthe, Alestorm, The Black Dahlia Murder, Tribulation, Scar Symmetry, Vektor, Evil Invaders en Gruesome. In een eerder stadium is de band Exodus al aangekondigd. Slayer wordt de headliner van de vrijdagavond, Thrashers van Kreator wordt de headliner op zaterdagavond.

Kaartjes voor twee dagen Into the Grave kosten 45 euro. Een dagticket voor vrijdag kost 35 euro, een dagticket voor zaterdag 15 euro. De early bird tickets voor zaterdag zijn al zo goed als uitverkocht, maar voor de vrijdag komt er nog een verkoop van early bird tickets. De eerste 1000 tickets kosten slechts 25 euro. Tickets zijn hier te koop.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Eerste namen Dokk’em Open Air bekend
Lees ook:Within Temptation hoofdact op nieuw festival CityRock
Lees ook:Testament headliner op Dokk’em Open Air
Lees ook:Uittip 9 augustus: Into the Grave Leeuwarden
Lees ook:Uittip 8 augustus: City Rock Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>