Eerste namen Dokk’em Open Air bekend

Het mag dan nog even duren, maar de voorpret voor het metalfestival Dokk’em Open Air kan beginnen! De organisatie van het festival dat op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni 2016 voor de elfde keer plaatsvindt heeft de namen van de eerste bands bekend gemaakt. Dragonforce uit het Verenigd Koninkrijk, Grave uit Zweden, Finntroll uit Finland en Primordial uit Ierland zijn geboekt voor het festival. De rest van het programma wordt later bekend gemaakt.

Voorverkoop met early-birdkorting

De voorverkoop voor het festival, dat dit jaar noodgedwongen moet uitwijken naar een ander terrein, is vandaag van start gegaan. Tot het einde van het jaar zij de kaartjes verkrijgbaar met een early-birdkorting. Een passepartout kost tot en met 31 december maar 45 euro, in plaats van 55 euro. Een weekendkaart met camping kost tot het einde van het jaar 50 euro, in plaats van 60. Dagkaarten kosten voor de vrijdag 35 euro en voor zaterdag 40 euro. Tickets zijn verkrijgbaar via www.dokkemopenair.eu. Tickets voor het festival bieden gratis toegang tot de Nacht voor Dokk’em.

Nacht Voor Dokk’em

Op de donderdagavond voor Dokk’em Open Air, donderdag 23 juni, wordt het terrein gebruikt voor een pré-party: de Nacht Voor Dokk’em. Op deze avond treden rocktributebands op. De Nacht Voor Dokk’em wordt voor de tweede keer gehouden. Bezoekers die wel naar de Nacht Voor Dokk’em willen maar niet naar Dokk’em Open Air kunnen alleen aan de kassa kaarten krijgen. Voor deze feestavond is verder geen voorverkoop.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Dokk’em Open Air 2013

Lees ook:Testament headliner op Dokk’em Open Air
Lees ook:Dokkum maakt zich klaar voor tiende editie Dokk’em Open Air
Lees ook:Metalfestival Into the Grave legt Slayer vast
Lees ook:Eerste namen Dokk’em Open Air bekend
Lees ook:Programma Dokk’em Open Air

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>