Verstoppertje spelen in nieuw poppodium Neushoorn Leeuwarden

Het nieuwe poppodium Neushoorn in Leeuwarden is bijna klaar en viert morgen de opening met een optreden van de band Fink. Voor de komende tijd staan er al een hoop optredens in de planning, zoals van When walls collaps aankomende donderdag, Planet Delsin aankomende vrijdag en is er vanaf zaterdagmiddag het Into the Void festival. Dat het poppodium niet alleen maar met vette acts komt maar ook staat voor een stevig potje lol laten zij komende zaterdagochtend zien tijdens het Open Fries Kampioenschap Verstoppertje. Met ongeveer honderdzestig mensen wordt er verstoppertje gedaan in het nieuwe poppodium. Het thema van het evenement is camouflage.

De voorinschrijving van het evenement is al gesloten. Er gaven zich inmiddels al honderd mensen op voor het evenement. Op de dag zelf is er echter nog eens plaats voor zestig mensen. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De deuren gaan om 11:00 uur open. Tussen 11:00 – 11:30 uur kun je je inschrijven, deelname is gratis. Om 11:30 uur gaat het evenement van start.

Kijk voor meer informatie over het poppodium en het Open Fries Kampioenschap Verstoppertje op neushoorn.nl.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Poppodium Neushoorn verplaatst concerten wegens vertraging bouw
Lees ook:Team de Stobbe Veenklooster wint FK Drakenbootrace
Lees ook:Vangrail presenteert nieuw album in poppodium Neushoorn
Lees ook:Neushoorn gespot bij Dokkum, maar wat doet ‘ie daar?
Lees ook:Neushoorn blijkt promotiestunt van Albert Heijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>