Programma Sneekweek zondag 9 augustus

En dan is het vandaag alweer de laatste dag van de tachtigste Sneekweek Ieder jaar komen er duizenden mensen naar Sneek om de befaamde Sneekweek te vieren. De zondag van deze Sneekweek is een beetje ingetogener, zie het programma van vandaag hieronder:

Zondag 9 augustus

15.00     Vismarktplein muziekterras: Sneekweek matinee met DJ Cor

16.00     Het Sneekweek slotconcert, een soort klein Prinsengrachtconcert. Het concert is gratis toegankelijk en er is ruimte voor ongeveer 125 bootjes en sloepen. Langs de kades is er ook ruimte voor duizenden muziekliefhebbers. Kijk voor de precieze locatie op www.sneekweek.nl.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Volledige programma Sneekweek 2015
Lees ook:Concert voor Bewegen voor Overleven in hangar vliegbasis
Lees ook:Programma Sneekweek zondag 2 augustus
Lees ook:Ere Zij God speelt jubileumconcert met Die Twa
Lees ook:Programma Sneekweek zaterdag 8 augustus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>