Geen Jan Smit en Nick & Simon op Sterren Muziekfeest op het Plein in Heerenveen

Wegens het overlijden van Jaap Buijs afgelopen weekend komen de Volendammers Nick en Simon en Jan Smit vanavond niet optreden op het Sterren Muziekfeest op het Plein in Heerenveen. Dat maakte AVROTROS vandaag bekend. Jan Smit zou de avond presenteren, dit wordt nu overgenomen door Frans Duijts.

Ondanks het ontbreken van Jan Smit en Nick & Simon belooft de avond nog steeds een waar feest te worden. Bij de eerdere lijst met artiesten die op komen treden zijn nog een groot aantal artiesten toegevoegd. De volledige lijst, al is deze nog steeds onder voorbehoud, bestaat nu uit Ancora, André Hazes jr, Chris Hof, Dennie Christian, Django Wagner, Frans Duijts, Ghijs de Bruijn, Helemaal Hollands, Henk Bernard, Henk Dissel, Jan & Anny, Jan van Est, Jannes, Jeffrey Heesen, Jelle B, John West, Lytse Hille, O’G3NE, Peter Beense, René Schuurmans, Samantha Steenwijk, Sieneke, Stad en Land, Stef Ekkel, Thomas Berge, Jill Helena, Triple, Vinzzent, Wesley Bronkhorst, Willeke Alberti & Wolter Kroes.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Heerenveen dinsdag podium voor Sterren Muziekfeest op het Plein
Lees ook:Hille presenteert debuutsingle in Romein
Lees ook:Medewerkers Omrop Fryslân organiseren ‘Dei fan it Fryske wurd’
Lees ook:Gerrie van Dijk- Dantuma naar battles ‘The Voice’
Lees ook:De Veenhoop maakt zich warm voor 64e editie Veenhoopfestival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>