Heerenveen dinsdag podium voor Sterren Muziekfeest op het Plein

Wie er wel eens bij is geweest weet dat het één groot feest is: Het TROS Muziekfeest op het Plein! Aankomende dinsdag kan men in Heerenveen genieten van het feestje dat inmiddels Sterren Muziekfeest op het Plein heet; in verband met de fusie tussen de TROS en AVRO is de naam van het feest veranderd, aan de formule is echter weinig veranderd. Een paar keer per jaar vindt er in steeds wisselende steden en grote dorpen een show plaats met een aantal grote Nederlandstalige namen. Het festijn is gratis te bezoeken en wordt later dit jaar uitgezonden op televisie. De eerste twee muziekfeesten zijn inmiddels geweest, de derde vindt dinsdag 30 juni plaats in de Crackstraat in Heerenveen. Het muziekfeest begint om 20.00 uur.

Wie komen er allemaal optreden? (onder voorbehoud)

De presentatie ligt in handen van niemand minder dan Jan Smit, die uiteraard zelf ook op zal treden. Daarnaast staan op het programma: André Hazes Jr., Django Wagner, Frans Duijts, Helemaal Hollands, Jannes, Marianne Weber, Nick & Simon, René Schuurmans, Sieneke, Thomas Berge, Willeke Alberti en Wolter Kroes.

De organisatie raadt bezoekers aan op tijd te komen in verband met de verwachte drukte.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Geen Jan Smit en Nick & Simon op Sterren Muziekfeest op het Plein in Heerenveen
Lees ook:Welcome to The Village contracteert The Boxer Rebellion
Lees ook:Broers en zussen Vaatstra vanmiddag in Need op Freed
Lees ook:Overclocked Las Vegas Edition in Damwâld
Lees ook:Halve finale wordt vertoond op Oldehoofsterkerkhof

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>